Dit bedrijf heeft op dit moment geen vacatures

Apotheek Sassenheim

Wat ga je doen?

Tweede apotheker Apotheek Sassenheim Voor Apotheek Sassenheim zijn we opzoek naar een tweede apotheker, hetzij die de specialisatie tot Openbaar Apotheker wil volgen, hetzij die inmiddels geregistreerd is en enkele jaren werkervaring heeft.

Wie zijn wij?

Apotheek Sassenheim is een grote zelfstandige apotheek en is gelegen in het centrum van Sassenheim. Het team bestaat uit 1 beherend apotheker, 9 apothekersassistenten, 1 algemeen ondersteunend medewerker, 3 bezorgers en stagiaires.  We zijn er voor onze patiënten, onze zorgpartners en voor elkaar. We hebben goede en laagdrempelige contacten met de huisartsen, de thuiszorg en andere zorgverleners in onze omgeving. De apotheek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein. Binnen ons team hechten we veel waarde aan integriteit, flexibiliteit, betrokkenheid en mensgerichtheid. Consultvoering, zorg en aandacht op maat voor de patiënt zijn onze speerpunten.Mede dankzij het gebruik van systemen als centralfilling, Track & Trace systeem en de 24-uurs afhaalautomaat verlopen de logistieke processen in de apotheek efficiënt. Hierdoor kunnen we de cliënten de nodige aandacht en zorg geven die ze nodig hebben. Met jouw komst willen we het zorgaspect in de apotheek een verdere boost geven!

Wat neem je mee?

Je bent een startende apotheker of een apotheker met enkele jaren werkervaring. Farmaceutische patiëntenzorg staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent zorginhoudelijk goed onderlegd en vindt het leuk om op de werkvloer te staan. Je bent dan ook leergierig, een sterke teamspeler, kwaliteits- en klantgericht, positief ingesteld en communicatief vaardig. ­­Dan zoeken we jou! Samen met de beherend apotheker zul je het apotheekteam aansturen in de dagelijkse taken.

Wat bieden we jou?

  • Salarisindicatie Conform CAO Apothekers in Dienstverband 2021 – 2022
  • De mogelijkheid om te specialiseren tot Openbaar Apotheker
  • Ingangsdatum dienstverband Per direct/ in overleg.
  • Looptijd dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
  • Aantal uren: 28-40 uur per week.

Goed om te weten!

Ben je geïnteresseerd in deze baan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met mw. E. Babaie (0252-210169) of mail naar apotheker@apotheeksassenheim.nl

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met E. Babaie via 0252210169.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.
Informatie
  • Adres Zuid-Holland
  • Adres Hoofdstraat 190
  • Postcode 2171BM
  • Vestigingsplaats Sassenheim
Maak verbinding met ons

Partners