De Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) maakt zich sinds 1995 sterk voor de belangen van de beginnende (openbaar) apotheker en helpt apothekers tijdens de belangrijke eerste carriĆØrejaren. Dit doen wij door het bieden van nascholingen en bijeenkomsten, maar ook gezelligheid.

Wij nemen deel aanĀ diverse adviesraden, lobbyen bijĀ diverse stakeholders als zorgverzekeraars, patiĆ«ntenverenigingen en overheidsinstanties, maar ook bij politieke partijen en andere jonge zorgverleners. Als VJA zijn wij onderdeel van de Werkgroep Zorg 2025 en de Jonge Zorgdenktank.

Het overgrote deel van onze leden is in loondienst. Daarom heeft de VJA zich in het verleden hard gemaakt voor een cao voor apothekers in loondienst en met resultaat! Per 1 mei 2015 is er een officiƫle cao voor alle apothekers lid van de LAD, of in loondienst van een apotheek aangesloten bij de Vereniging van Zelfstandige Apotheken.

Als Vereniging van Jonge Apothekers hebben we onze blik continu gericht op professionalisering van het vak, nu en in de toekomst.

Meer weten? Kijk op www.vja.nuĀ 

Partners