Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken op de Farmavacaturebank is heel eenvoudig. Klik op registeren, kies een gebruikersnaam, vul¬†je e-mailadres in en kies een wachtwoord.¬†Om een account als werkzoekende¬†aan te maken kies je voor de optie “Ik ben op zoek naar een uitdaging”. Na het aanmelden ontvang je een bevestigingslink op het opgegeven e-mailadres om je e-mailadres te bevestigen. Na het bevestigen kom je automatisch op je¬†profiel. Hier kan je alle informatie over jezelf¬†invullen en je¬†wachtwoord wijzigen. Hoe meer informatie je invult, hoe beter het beeld is dat werkgevers van je kunnen krijgen.

In je account kan je sollicitaties beheren, favoriete vacatures beheren en vacature-alerts instellen.

Hoe solliciteer ik?

Heb je een¬†interessante vacature gevonden? Onderaan een vacature vind je twee knoppen: “Ik stel mij kandidaat” en “Neem direct contact op”. Via de knop “Ik neem direct contact op” kun je via email contact opnemen met de werkgever. Via “Ik stel mij kandidaat” kun je een sollicitatie versturen. Je kunt een sollicitatiebericht schrijven en een CV uploaden of als je bent ingelogd en √©√©n of meerdere CV’s hebt aangemaakt een van deze CV’s kiezen. Werkgevers ontvangen automatisch een bericht en kunnen via de website gemakkelijk contact met je opnemen. Via je account kan je al je verstuurde sollicitaties beheren.

Hoe ontvang ik de laatste vacatures?

In je account kan je een of meerdere vacature-alerts aanmaken. Vacature-alerts worden per email verzonden. Geef je alert een naam en kies welke filters je wilt gebruiken om alleen de voor jou interessante vacatures te ontvangen. Ook kan je de e-mailfrequentie instellen, zodat je niet teveel e-mails ontvangt. `

Partners