Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken op de Farmavacaturebank is heel eenvoudig. Klik op registeren, kies een gebruikersnaam, vult uw e-mailadres in en kies een wachtwoord. Om een werkgeversaccount aan te maken kiest u voor de optie “Ik zoek een medewerker”. Na het aanmelden ontvangt u een bevestigingslink op het door u opgegeven e-mailadres om uw e-mailadres te bevestigen. Na het bevestigen van uw e-mailadres komt u automatisch op uw bedrijfsprofiel. Hier kunt u alle informatie over uw bedrijf invullen en uw wachtwoord wijzigen.

In uw account kunt u ook een vacaturepakket aanschaffen, vacatures plaatsen en beheren en ontvangen sollicitaties bekijken en beheren.

Hoe plaats ik een vacature?

Een vacature plaatst u via uw account. Allereerst kiest u het vacaturepakket dat aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen om per vacature te betalen of om een pakket aan te schaffen waarmee u meerdere vacatures per jaar kunt plaatsen. Na het kiezen van het pakket vult u alle informatie over uw vacature in. U kunt per vacature een ander e-mailadres opgeven waarnaar eventuele sollicitaties worden verstuurd. Tenslotte kunt u uw complete vacature controleren en indien goed bevonden plaatsen.

Indien u een nieuw vacaturepakket heeft gekozen, of heeft gekozen om per advertentie te betalen wordt u automatisch doorgeleid naar de betaalpagina. Na het afronden van de betaling staat de door u gemaakte vacature direct online.

Elke vacature staat standaard maximaal 30 dagen online. Mocht u na 30 dagen de juiste kandidaat nog niet hebben gevonden, dan kunt u uw vacature tegen betaling verlengen in het overzicht van uw vacatures.

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Voor het plaatsen van een vacature op de Farmavacaturebank kunt u kiezen om een vacaturepakket aan te schaffen of om te betalen per vacature. Meer informatie over de pakketten en de plaatsingskosten vindt u hier.

Hoe beheer ik mijn vacatures?

U kunt uw vacatures gemakkelijk beheren via uw account. Hier vindt u een overzicht van al uw vacatures. U kunt zelf een vacature bewerken, verwijderen of offline zetten.

Hoe beheer ik mijn sollicitaties?

Kandidaten kunnen op 2 manieren reageren op uw vacature(s). Ze kunnen direct contact opnemen via het opgegeven mailadres of ze kunnen zich kandidaat stellen via de website. Ook hiervan ontvangt u een email. In uw account kunt u alle via de laatste manier binnengekomen sollicitaties beheren. U kunt het CV en het bericht van de kandidaat bekijken, direct via email contact opnemen met de kandidaat of de sollicitatie goedkeuren of afwijzen. Bij het goedkeuren of afwijzen van een sollicitatie kunt u een eigen bericht sturen naar de kandidaat.

Partners