Dit bedrijf heeft op dit moment geen vacatures

Zuiderpark Service Apotheek

De Zuiderpark Apotheek is een grote, dynamische Service Apotheek in Den Haag en is gelegen naast een huisartsencentrum. De apotheek bevindt zich in de voorhoede van de ontwikkelingen in de farmacie. Automatisering met Pharmacom, Robopharma magazijnrobot, Smart-filling, en 24/7 afhaalservice met Pharmaself geven ruimte voor het leveren van zorg. Zorg in de ruime zin van het woord: van een uitgebreid handverkoop assortiment, het houden van medicatiereviews tot het bereiden van medicatie.

Het team is multidisciplinair en bestaat uit: 2 apothekers, 8 assistentes, farmaceutisch manager, logistiek medewerker, administratief medewerker, bezorgers en huishoudelijk personeel. De sfeer is gezellig en de instelling professioneel. Regelmatig overleg vindt plaats met andere zorgverleners; de apotheek neemt deel aan 2 FTO-groepen en het 1e lijns wijkteam.

 Wat is onze visie?

De pati├źnt staat centraal en de zorgverleners richten zich gemeenschappelijk op de pati├źntwensen. Samenwerking met andere disciplines vinden we een must. Farmaceutische zorg is namelijk 1 aspect in de totale zorg rond de pati├źnt en dient samen met andere disciplines te worden ingezet om optimale behandeling te realiseren. De apotheek is naast een zorgverlenende een commerci├źle instelling waarvan de winst noodzakelijk is om de farmaceutische zorg te kunnen garanderen. 

Informatie
  • Adres Apeldoornselaan 265
  • Postcode 2573LK
  • Vestigingsplaats Den Haag
Maak verbinding met ons

Partners