Dit bedrijf heeft op dit moment geen vacatures

TIOFARMA

Help TIO op kwaliteitsgebied de wereld te veroveren 

Wij zoeken een Hoofd QA die met ons inspecteurs van bijvoorbeeld Anvisa en de FDA welkom wil heten.

Als geneesmiddelen productiebedrijf wordt onze klantenkring steeds internationaler en steeds veeleisender. De vrouw/man waar we naar op zoek zijn gaat met ons zorgen dat onze producten over de hele wereld kunnen worden afgezet, passend bij de investeringen die we de afgelopen jaren in onze faciliteiten hebben gedaan en de komende jaren zullen blijven doen. Voor Tiofarma zoeken we een Hoofd QA met ruime ervaring en voldoende senioriteit om binnen onze Q-organisatie (ruim 100 man) invulling te geven aan verdere internationalisering. We gaan ons stap voor stap voorbereiden op inspecties van onder andere Anvisa en de FDA.

Wat ga je doen?

Naast de dagelijkse verantwoordelijkheid voor kwaliteitsborging binnen Tiofarma, adequate implementatie van wet- en regelgeving en de operationele verantwoordelijkheid van het al of niet vrijgeven, verwachten we en bieden we veel projectwerk. Projecten om ons kwaliteitssysteem te verbeteren, zoals bijvoorbeeld verdere digitalisering maar zeker ook projecten rondom de invoer van nieuwe toedieningsvormen en uitbreiding van onze productie faciliteiten.

Tiofarma is een van de bedrijven van TIO, family of companies, in Zuid-Holland, Oud-Beijerland. Alle bedrijven in deze familie werken onder een kwaliteitssysteem waarbij Hoofd QA van Tiofarma een trekkende rol heeft.

Je gaat direct leiding geven aan een team van 17 man en je rapporteert aan de Directeur Kwaliteitszaken. Ondersteuning voor je werk zal komen van de afdelingen die je mag verwachten in een professionele Q organisatie. We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden in een no-nonsense omgeving. We hebben onze mensen en hun ontwikkeling hoog in het vaandel en dat gaat voor jou ook gelden. Naast ontwikkeling hebben wij ook oog voor vitaliteit.

Jouw profiel

We vragen overtuigingskracht van je in woord en daad. Je staat voor je mensen en je weet je gesteund door de omgeving. We bieden ruimte voor jou en je ideeën. We bieden je een prachtige kans om met ons een puur Nederlands geneesmiddelen productiebedrijf verder te ontwikkelen.

De ideale kandidaat heeft een WO opleiding farmacie of life science. Daarnaast ruime ervaring (minimaal 8 jaar) in bij voorkeur de generieke farmaceutische industrie in de functie van Qualified Person (QP) en aantoonbare leidinggevende ervaring. Tenslotte uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ruud Schonk, functie Directeur Kwaliteitszaken, bereikbaar op +31 186 286 205.

Informatie
  • Adres Zuid-Holland
  • Adres Hermanus Boerhaavestraat 1
  • Postcode 3261 ME
  • Vestigingsplaats Oud-Beijerland
Maak verbinding met ons

Partners