Dit bedrijf heeft op dit moment geen vacatures

Poliklinische apotheek ASz

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een STZ geaccrediteerd topklinisch opleidingsziekenhuis dat zorg biedt met hoofd, hart en ziel. Het hoofd staat voor kennis, kunde, voortdurende innovatie en veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Hart en ziel staan voor de betrokkenheid en passie van onze medewerkers, voor persoonlijke aandacht en oog voor de mens achter de patiënt.

Onze patiënten zijn in goede handen bij zo’n 250 medisch specialisten en een kleine 4000 medewerkers. Zij werken op vier locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht en een buitenpolikliniek in Ridderkerk.


We lopen voorop als het gaat om kwaliteit en veiligheid, zijn NIAZ-geaccrediteerd, vinden onszelf terug in de hoogste regionen van landelijke ranglijsten en zijn de trotse eigenaar van vele relevante keurmerken. Maar we verliezen nooit uit het oog dat het altijd beter kan. We hechten bovendien veel belang aan gastvrijheid en goed werkgeverschap. Voor deze laatste eigenschap ontvingen we in 2016 voor de vijfde maal op rij het predikaat ‘Top Employer’.

Informatie
  • Adres Albert Schweitzerplaats 25
  • Postcode 3318 AT
  • Vestigingsplaats Dordrecht
Maak verbinding met ons

Partners