Dit bedrijf heeft op dit moment geen vacatures

Hoogravense Apotheken

Gezocht tweede apotheker te Utrecht 27-40 uur

Tweede Apotheker

Voor Hoogravense Apotheken in Utrecht zoeken wij per direct een tweede apotheker.

Kenmerken van de apotheek organisatie

De Hoogravense apotheken in Utrecht bestaan uit de Hoogravense Apotheek op het Smaragdplein en Apotheek Nieuw Plettenburgh op de Rijnhuizenlaan. De Hoogravense Apotheek is gesitueerd in winkelcentrum. Vanuit de Hoogravense apotheek wordt dmv smartfilling via de Mosadex groothandel de medicatie klaargemaakt voor beide vestigingen. Tevens wordt vanuit de Hoogravense Apotheek diverse instellingen beleverd. Er wordt gewerkt met Pharmacom en Medimo. Apotheek Nieuw Plettenburgh is een gloednieuwe apotheek welke in het najaar van 2018 is opengegaan. De apotheek zit in een gezondheidscentrum waar artsen, fysiotherapie, thuiszorg en andere paramedici samenwerken.

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit alle dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het ondersteunen van het hele team, deelname aan het primaire proces, farmaceutisch toezicht tehuizen, de receptcontrole, het uitvoeren van medicatiereviews en het onderhouden van het kwaliteitssysteem, etc.Een nadere invulling van je taken en verantwoordelijkheden zal plaats vinden in overleg met de andere apothekers ook afhankelijk van vaardigheden en interesses.

Wat wij verwachten

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die flexibel en stressbestendig is ingesteld en daarnaast over een positieve en klantgerichte houding beschikt. Je hebt ervaring met baxters.

Wat wij bieden

Wij bieden dienstverband conform CAO apothekers.

Informatie en sollicitatie

Sollicitaties voorzien van CV naar: De heer H. Hollander, harald@houtenseapotheken.nl Voor meer informatie: Hoogravense Apotheek www.hoogravenseapotheek.nl Karin Rozenaal, apotheker T 030-288 14 40

Meer informatie

  • Salarisindicatie CAO Apotheken
  • Ingangsdatum dienstverband Per heden
Informatie
  • Adres Utrecht
  • Adres Smaragdplein 254
  • Postcode 3523 EJ
  • Vestigingsplaats Utrecht
Maak verbinding met ons

Partners